O nas

Wypiek pieczywa kojarzy się z naturą. „Smak Chleba” to motto, które staramy się utrzymać dzięki pomocy nauki i nowoczesnym rozwiązaniom techniki. Nasz proces technologiczny jest monitorowany programem HACCP. Stworzone przez nas receptury są badane przez Zakład Bromatologii Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku.

Dbamy o jakość poprzez wysoce rozwiniętą logistykę, nowoczesny proces technologiczny i wysoce wykwalifikowaną kadrę, systematycznie doszkalaną w Akademii Chleba prof. Sadkiewicza. Opieka technologiczna prowadzona jest w Akademii Zeelandii i w innych ośrodkach badawczych.

Nasz sklep
Nasz sklep
Nasz transport
Nasz transport
o nasLinia do chleba firmy Haton
Linia do
chleba
firmy
Haton
o nasLinia do bułek KOENIG Eco Twin
Linia do
bułek
KOENIG
Eco Twin
o nas logo o nas logo o nas logo o nas logo

Urząd Marszałkowski Województwa Podlaskiego - Instytucja Zarządzająca Regionalnym Programem Operacyjnym Województwa Podlaskiego na lata 2007-2013

Strona współfinansowana z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podlaskiego na lata 2007-2013

© Urząd Marszałkowski Województwa Podlaskiego