Chleby których proces technologiczny oparty jest na naturalnym zakwasie z dodatkiem
mąki pszennej w różnych proporcjach. Z uwagi na zachowanie walorów smakowych,
sugerujemy konsumpcję w pierwszych 24 h.
Technologia oparta na naturalnym zakwasie i właściwej proporcji mąki żytniej dla każdego wyrobu.
Wyróżniają się długim terminem przydatności do spożycia.
Są produkowane na naturalnym zakwasie. Różne proporcje mąki żytniej i pszennej są
dozowane indywidualnie dla każdej receptury. Dodatek ziaren, owoców lub ziół czyni
jego indywidualność.
Technologia oparta na naturalnych rozczynach drożdżowych czyniąca z naszych bułek
wyrób o indywidualnych walorach smakowych. Zalecane do codziennej konsumpcji.
Nasze drożdżówki produkujemy w naturalny sposób, uwzględniając domowy charakter
wyrobu. Nasze pączki i drożdżówki to znakomite uzupełnienie codziennego deseru.
Proponujemy możliwość doboru dodatków (nadzienia) według własnych gustów smakowych.