Oferta

Chleby mieszane – codzienne

Chleby których proces technologiczny oparty jest na naturalnym zakwasie z dodatkiem
mąki pszennej w różnych proporcjach. Z uwagi na zachowanie walorów smakowych,
sugerujemy konsumpcję w pierwszych 24 h.

Chleb zwykły

Chleb baltonowski

Chleb
kanapkowy

Chleby mieszane – żytnie

Technologia oparta na naturalnym zakwasie i właściwej proporcji mąki żytniej dla każdego wyrobu.
Wyróżniają się długim terminem przydatności do spożycia.

Chleb wiejski

Chleb gruboziarnisty

Chleb kresowy

Chleb żytni

Chleb z pogranicza

Chleb razowy

Chleby serii prozdrowotne

Są produkowane na naturalnym zakwasie. Różne proporcje mąki żytniej i pszennej są
dozowane indywidualnie dla każdej receptury. Dodatek ziaren, owoców lub ziół czyni
jego indywidualność.

Chleb olimpijczyk

Chleb razowy na miodzie

Chleb wieloziarnisty

Chleb z ziołami

Chleb z żurawiną

Chleb z siemieniem

Chleb ze słonecznikiem

Chleb z soją

Chleb razowy ze śliwką

Pieczywo okolicznościowe

Indywidualne zamówienia na każdą okazję.

Chleb okolicznościowy

Chleb okolicznościowy

Pieczywo pszenne

Technologia oparta na naturalnych rozczynach drożdżowych czyniąca z naszych bułek
wyrób o indywidualnych walorach smakowych. Zalecane do codziennej konsumpcji.

Bułka kajzerka

Bułka kajzerka

Bułka zwykła

Bułka zwykła

Bułka hamburgerowa

Bułka hamburgerowa

Rogal maślany

Rogal maślany

Bagietka

Bagietka

Ciabatta

Ciabatta

Chałka

Chałka

Wyroby półcukiernicze

Nasze drożdżówki produkujemy w naturalny sposób, uwzględniając domowy charakter
wyrobu. Nasze pączki i drożdżówki to znakomite uzupełnienie codziennego deseru.
Proponujemy możliwość doboru dodatków (nadzienia) według własnych gustów smakowych.

Chleb okolicznościowy

Pączek

Drożdżówka

Drożdżówka

Strucla

Strucla

Makowiec

Makowiec